اسلام پناه :
تغییر مسیر استاندارد به سمت نوآوری برای ارایه خدمات کیفی مناسب
رییس سازمان ملی استاندارد ایران در جریان بازدید سرزده از آزمایشگاههای پژوهشکده شیمی وپتروشیمی، فناوری و مهندسی، مرکز نوآوری و معاونت توسعه و مدیریت منابع پژوهشگاه استاندارد بر نگاه ملی و مسئولانه نسبت به حل مسائل کلان جامعه در بخش کیفیت تاکید کرد.
مهدی اسلام پناه از تمامی بخش های سازمان ملی استاندارد ایران خواست تا با ارایه راهکارهای نوین و یکپارچه ، نظارت دقیقی براجرای استانداردها در تولید و خدمات و ارتقای کیفی صنایع تولیدی در کشور را شاهد باشیم.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران با اشاره به جایگاه این سازمان به عنوان امانتدار و متولی جان، مال و آرامش و امنیت مردم تاکید کرد: تمام فرآیندهای نظارتی سازمان استاندارد از جمله نمونه برداری از بازار (طاها)، وظایف شرکتهای بازرسی و آزمایشگاهها، همواره مورد بازبینی و پایش قرار گرفته و به طور مداوم بهبود یابند.
وی آزمایشگاه های پژوهشگاه را بازوی نظارتی سازمان ملی استاندارد ایران معرفی کرد و گفت: با توجه به میزان واردات و عرضه کالا در کشور، فرآیند نمونه برداری و ارسال نمونه ها به آزمایشگاههای مرجع باید تجدیدنظر شود.
اسلام پناه با تاکید بر نوآوری و خلاقیت در سازمان استاندارد اظهار داشت: سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان یک مجموعه نظارتی، در شرایط کنونی کشور، نیازمند محیطی خلاق، پویا و مبتنی بر تحول آفرینی است؛ لذا تمامی افراد باید نظرات و راهکارهای پیشنهادی خود را مسئولانه طرح و پیگیری کنند.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران، استفاده از تجارب تولیدکنندگان و برندهای مطرح کشور در تدوین استانداردها و سایر فعالیت موثر دانست و گفت: کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران و پژوهشگاه باید با حفظ بی طرفی؛ شفافیت تصمیم گیری ها در تدوین استانداردها و تجهیز آزمایشگاهها از نظرات و تجربیات صاحب نظران بخش تولید استفاده کنند.
وی افزود: پژوهشگاه استاندارد ضمن تمرکز بر ارائه خدمات در حوزه محصولات مشمول استاندارد اجباری، تجهیز و توسعه آزمایشگاهی را با تمرکز بر رفع نیازهای سازمان و پیش بینی بازگشت سرمایه تعریف کند.
اسلام پناه ، با اشاره به اهمیت تجهیز و توسعه آزمایشگاه های ساختمانی تصریح کرد: با توجه به طرح دولت برای تامین نیاز کشور به واحدهای مسکونی، لازم است نظارت بر مصالح ساختمانی ، ایمنی ساختمان و سایر تجهیزاتی که در ساخت واحدهای مسکونی کاربرد دارند افزایش یابد.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران، تقویت آزمایشگاههای مرجع استاندارد را در راستای توسعه صادرات ضروری عنوان کرد و گفت: با توجه به اهمیت برخی کالاها از جمله لوازم خانگی به عنوان یکی از پتانسیل های صادرات غیر نفتی، لازم است پژوهشگاه استاندارد در این حوزه ها به ظرفیت سازی بپردازد.